ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ - ΦΥΛΑΞΗ - ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Επιτήρηση, Φύλαξη, Συνοδεία Ανηλίκων

Είμαστε δίπλα σας σε ότι πολυτιμότερο έχουμε, όπως είναι η ασφάλεια των παιδιών μας.

Είμαστε ικανοί και ταυτόχρονα ευαίσθητοι να συμπεριφερθούμε όπως αρμόζει σε ένα ανήλικο παιδί ή έφηβο που δεν είναι ικανό να αναγνωρίζει τους κινδύνους που εγκυμονούν γύρω του ή τις τυχόν απειλές.

Προστατεύουμε διακριτικά τέτοιες ευπαθείς ομάδες ατόμων από ορατούς ή αόρατους κινδύνους, εξασφαλίζοντας την πλήρη προστασία κατά την παραμονή μακριά από το σπίτι τους και την ασφάλεια των γονέων τους.

Δυστυχώς τη σημερινή εποχή τα παιδιά μας απειλούνται καθημερινά από διάφορους κινδύνους όπως (ναρκωτικά, αλόγιστη χρήση αλκοόλ, σκευασμάτων-χαπιών ευεξίας, εκφοβισμού (μπούλινγκ), κοινωνική βία και εγκληματικότητα) που μπορούν να στιγματίσουν ένα αθώο και ψυχικά ανώριμο παιδί για όλη του τη ζωή.

Εμείς γνωρίζουμε τα προβλήματα της εποχής και εγγυόμαστε την ασφάλεια του παιδιού σας σε όλη τη διάρκεια των διακοπών του, των σπουδών του και γενικά σε μία μετακίνηση μακριά από το ασφαλές οικογενειακό του περιβάλλον, που ενδεχομένως δύναται να πληγωθεί σωματικά και ψυχικά.

Είμαστε εκεί αντί για εσάς.

ΣΥΝΟΔΕΙΕΣ

^

Το website Ε.S.Ι. ( ELITE SECURITY INVESTIGATION ) χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μαςΣελίδα πολιτικής απορρήτου